10 Ocak 2008 Perşembe

Ülkemiz işgal atlındadır!

Ülkemiz işgal atlındadır!

Ülkemizin işgal edileceğine hiçbir zaman inanmamıştım, işgal edilse dahi doğu tarafından ya da kuzeyden geleceği fikri yıllar yıllı beynimize işlenmişti, fakat son günlerde anlaşıldı ki, işgal güney batıdan geldi! Bu işgali her ne kadar on beş gün önceden duyurulmuş olsa da hazırlıklı yakalanamadık, henüz sığınakları hazırlayacak zamanımız dahi olmamıştır. Büyük şehirlerin bir çoğunda bodrum katı olmadığından sığınaklarda yoktur! Yeni bir işgal dalgasının geleceği bugünden itibaren duyurulmuş durumdadır. Bu işgale karşı nasıl direniş sergileyeceğimizi bilemiyorum, sivil savunma görevlileri ekranlar aracılığı ile de olsa nasıl sığınaklar kurulacağını ve sığınaklara neler almamız gerektiği hakkında bilgi vermeye davet ediyorum!

Dikkat dikkat etrafta her an patlamaya uygun bombalar dolaşmaktadır! Dikkatli olmanızı can sağlığınız için uyarıyorum!

Dikkat dikkat, her an yanınızdan geçen bir araç patlayabilir! Bu sıcaklarda genişleyen gazlar otolarda kullanılan depoları zorlayarak patlayabilir. Sıcak dalgalar tarafından işgal edildiğimiz bu günlerde yanınızdan geçen araçlara çok dikkatlice bakın, normal bir seyir anında aniden bir tüpün patlaması gibi patlayarak çevreye zarar verebilir. Dikkat ederseniz, kapalı araç park yerleri bu araçları parklarına dahi almıyorlar! Onlar sıcak altında iyicene gevşeyen depolarının acizliğine uğrayabilirler!

Birer bomba olan bu araçlar şehrimizde ve karayollarımızda bulunmaktadır. Bunlara karşı alınmış hiçbir önlem yoktur! Büyük cesaret ile direksiyon başına oturup bu araçları kullananlara cesaret madalyaları verilmelidir! Henüz patlama olmadığı içinde toplum düzeni bozdukları içinde cezai unsurları yoktur! Fakat sıcaklar tarafından işgal edileceğimizi bilemediğimiz için bu konuda ne gibi önlem alındığını sevgili yetkililerimizden öğrenmek hepimizin hakkıdır!

Doğal gaz boruları yeryüzüne yakın şekilde toprak altına gömülmüşlerdir, kanalizasyon çalışması sırasında dahi delinen bu borular bu sıcak işgale karşı güvenli midir? Yer altında başlayabilecek bir zincirleme patlama yaşam alanımız için ne gibi zararları olabilir, bu konuda da bilgi almak ve danışmak en doğal vatandaşlık hakkımızdır!

İşgal altında olduğumuz bugünlerde sinirlere de hakim olun, bu dalga en çok sinir sistemimiz üzerinde etki yapmakta ve bizleri etkisizleştirmektedirler! Şanlı bir direnişin oluşması için Kuvva-i Milliye (var olanların dışında) birliklerin hemen kurulması ve her hangi işgale karşı örgütlenen NATO örgütü olan Gladio hemen hayata geçirilmelidir! Resmen bizler işgali yaşamaktayız, bu bir şekilde bertaraf edilmelidir! Bu ulusal bir sorunumuzdur, yerüstü sularımızı tüketerek, bizleri susuz bırakarak, bir bardak su için birbirimiz boğazlamaya itekleyecek bir sonucu da içinde barındırmaktadır. Barajlarda ki su seviyesi bunun ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir!

Ülkemizi işgal eden bu güce karşı topyekun bir savaş başlatılmalıdır!

Buna bir benzer konuşmayı yıllar öncesi Amerikalı dahi çocuk George Orson Welles, dünyayı Marslıların istila ettiğini radyodan duyurmuştu. O günkü teknolojik imkanların ona sunduğu bu olanağı iyi kullanmış ve düşüncesini dinleyicileri ile paylaşmıştır. Bende okuyucular ile paylaşıyorum, tek farkı benimkisi daha gerçek ve her an olma ihtimali olan şeydir!

27 Haz. 07
İSMAİL CEM ÖZKAN

Hiç yorum yok: