10 Ocak 2008 Perşembe

Türk'ün aklı sekste!

aşağıda Türk'ün aklının nerede olduğunu bir web sitesinde yapılan haber gösteriyor, seçim filan onlar o kadar önemli değil!
bugün şehir merkezine indim, bir iki propaganda aracı ve bir kaç sokak bayrak asılması dışında yakındaki seçimden bi haber yoktu! ilgisizlik her açıdan gözükmekte, kim gelirse gelsin değişen bir şey olmayacağı düşüncesi sanırım tüm seçmenler tarafından benimsenmiş!
eskisi gibi gökyüzü kirliliği yok, bunun yanında duvarlarda hala kirlenmemiş, demek ki partiler bu seçimde kasalarını boşaltmak istemiyorlar, ee yakında yeni bir seçim gözükünce finale yatırım yapıyorlar diye içimden geçirdim! artık aşağıdaki haberi okuyarak, bizimkilerin aklının nerede olduğunu görün dedim! hep şu sıcaklardan oluyor, sıcaklar olmazsa milletin aklı başka şeyede çalışacak ama sıcaklardandır, sıcaklardandır diyelim! sıcaklardan değilse eğer zonguldak neden bu listede yok diye sorabilirsiniz! hep sıcak iller tıklıyormuş! ;-)))

3 Temmuz 2007
cem

Türk'ün aklı sekste!
02 Temmuz 2007 Pazartesi 09:38
Türkiye, Google'da ençok “seks” kelimesini arayan ülkeler arasında 4. sırada yer aldı. Listenin birinci sırasında Pakistan var.
Dünyanın en büyük arama motoru Google’ın “Trends” hizmetinde verilen istatistikler, internette en çok “seks” kelimesini arayan ülkeler arasında Türkiye’nin 4’üncü sırada olduğunu gösterdi. İlk üç sırayı Pakistan, Mısır, Hindistan alırken Türkiye ise araştırmada, Vietnam, Fas, Suudi Arabistan, Sırbistan, Karadağ , Endonezya gibi ülkelerin önünde yer aldı. Ülkelerin büyük çoğunluğunun nüfusları Müslüman olanlardan oluşması dikkat çekti. Şehirler sıralamasında da Adana dünyada 4’üncü, İzmir 6’ncı, İstanbul ve Ankara ise 9 ve 10’uncu olarak yer aldı.
Seks kelimesi taratıldığında;



















Sex kelimesi taratıldığında;

















-------------www.cemoezkan.de

Hiç yorum yok: