15 Mayıs 2008 Perşembe

avrupa'da islam düşmanlığı gelişirken...

Avrupa’da İslam düşmanlığı gelişirken...

Avrupa’da İslam düşmanlığını körükleyen bir propaganda filmi adresi vereceğim. o adresten bir bakın ve Avrupa İslamı ve İslam ülkelerini ki, bunun içinde Türkiye’de vardır.

http://www.bivouac-id.com/2008/03/27/fitna-le-film/

filmi baştan sona izleyin ve İslam ve cihad kavramının birlikte işlendiğini göreceksiniz. en son sahnede eskiden Naziler vardı, sonra komünistler ve şimdi İslam var diye bitiriyor. yeni düşman belli ve savaş yöntemleri de ortada... Bu gelişen çatışmanın ortasında biz nerede duracağız? Bu savaş içinde taraf olmayacağımızı şimdiden söyleyebilirim, fakat bir cepheye sürüklenme durumumuz da var, istemeden bir bakmışsınız bir cephede hedef konuma gelmiş olabilirsiniz. Bırakın birbirini yesinler diyemeyeceğimiz bir çatışmanın içine hızlı bir şekilde eğimleniyoruz. Aman dikkat etmek gerek ve bizler barış için neler yapabileceğimizi iyi düşünmek gerektedir, çatışma evrenselleştikçe bizler birer kurban olma ihtimalimiz gün geçtikçe artmaktadır.

Patlayan bir bomba yüzlerce masumu öldürdüğünü gördük. Hava uçurulan bir uçakta tesadüfî sonucu yolcu olabilirdik. Metroda patlayan bir bombanın kurbanı olabilirdik. Irkçıların saldırdığı bir kurban olabilirdik. Sırf Müslüman ülkeden geldik diyerek batıda herhangi bir neo Nazi saldırısı karşısında kurban olmamız kaçınılmaz olabilir.

Siz istediğiniz kadar ben taraf değilim de, Naziler Yahudileri yok ederken sadece Yahudi olduklarına baktı, ne düşündüklerine ve ne yaptıklarına bakmadılar.

Bizler çatışmanın içinde kurban olmak istemiyorsak, çatışmaların daha da korkunçlaşmadan yapacak bir şeyler olduğuna inanmamız ve bir şeyler yapmamız gereklidir.

Ülkemizi temsil edenler, türban ile kraliçe ağırlayanlar bizim geleceğimize nasıl müdahale ettiklerini bilmiyorlar, fakat yakın bir zaman içinde bizler bu görünümün kurbanı olacağımızı bilmemiz gereklidir. Bizler çatışmaların ortasında kurban olmak istemiyorsak, gökten koç gelmesini beklemeyelim!

Bir şeyler yapmalı, fakat ne?

Hiç yorum yok: