4 Temmuz 2008 Cuma

Hormonsuz kalanlardan mısınız?

Hormonsuz kalanlardan mısınız?

Ülkemizde yakında erkek nüfus kalmayacak, diğer ülkeleri bilemem ama ülkemiz için bu bir gerçek olacak! Çünkü ülkemizde satılan yiyecek maddelerinde hormon olayı o kadar abartıldı ki, domatesin içinden domates fidesi çıkmaya başladı.

Ülkemizde hormonlar insanların biçimlerini bozmaya başladı. Sahile indiğimde bunun farkına vardım. Sahil şeridi içinde mayolu bir çok erkek görürsünüz, çoğunun artık kadınların taktığı bikini üstüne ihtiyacı var durumda. Göğüsleri sarkmış yaşlı bir bayanı anımsatandan tutun, genç bir kız göğsü gibi olanlara kadar her türden göğüs geçidini erkeklerde görebilirsiniz!

Sahillerde erkeklere bakamıyorsanız, tişört giymiş erkeklere bakın, göğüslerini saklamıyor tişörtler. Elbette bol kıyafet giyenlerde göremezsiniz. Yaz ayı içinde neden erkekler gömlek giyer diye merak ederdim, meğer göğüsleri göstermezmiş!

Ülkemizde hormonlu yiyecekler o kadar abartıldı ki, bakkaldan aldığın bir tavuk budu bile evde büyüdüğünü düşünebilirsiniz! Canlı cansız fark etmez, büyütmeye devam ediyor!

Salatalıkların biçimi ve boyutları tezgahta değişir dediklerinde inanmamıştım, şimdi inanıyorum, çünkü alışveriş yaparken ayrı, yiyorken ayrı biçimlerde olduğunu gördüğümde önce korkmuş, sonra ne yapalım doğalı kalmadı diyerek yemeye devam ettim! Yoksa açlık grevinde gibi olurdum, hormonsuz yiyecek ararken. Artık hormonsuz hiçbir şey yok! İnsanımız bile hormonlu!

Ülkemizde yakın bir zaman dilimi içinde klasik anlamda erkek kalmayacak!

Ülkemiz içinde son dönemlerde cinsel tercihlerde de değişiklikler yaşandığını düşünmeye başladım. Kadınlar daha çok kadınlara ilgi gösterir oldu. Erkeklerin de kuaförlerden bakımını yapmadan sokağa çıkmadıklarını düşünür oldum, magazin programlarına bakarken. Şimdi bu değişimin bu hormonlarla ilgisi var mı?

Bu hormonlarda oynamak kimin işine yaradı dersiniz?

Güzellik malzemesi satanların kasalarında bir doluluk oranı olduğunu düşünmekteyim. Kadınlar için ne üretirseniz satarsınız mantığı yerleşmeye başladı! Artık ülkemizde etek giyen erkeklerinde fazlalaşması şaşırtıcı olmasa gerek! Erkek doğup kadın olarak ya da kadın görünümlü ölecek insan sayısında artış göz önüne alınırsa!

İngiltere’de bir erkek nedeni belli olmayan bir sebepten önce sakallarını kaybetmiş, sonra göğüslerinin büyüdüğünü fark etmiş. Şimdi kadınlık için tek bir operasyona ihtiyacı kalmış! Belki o da doğal olarak olur, Darwin yasaları gereği kullanılmayan organ körelir ve sonra yok olur! Bugün değişim için çok para verenlerin, bir de erkekliğe geri dönememek için kullandıkları hormon ilaçlarına ileride ihtiyaç kalmayacak! Çünkü erkek ortadan kalkmış olacak! Tıp erkeksiz çocuk olunabileceğini bile keşfetmiş durumda!

Sperm bankaları her ülkede kurulmalı, henüz spermler ortada dolanırken. İleride bu bankaların kıymetleri artacağı ortadadır, eğer başbakan gelecekte de başbakan olarak kalıp, her eve üç çocuk iddiasını sürdürürse! Geleceğin en karlı iş sperm bankalarıdır, parası olan oraya yatırım yapsın derim!

Sonuç olarak ülkemize her şey hormonlandı, erkek kavramı değişim göstermektedir. Durduk yere bu yazın bir yeri şişer ve gelişme gösterirse bilin ki bu yazı da hormonlu! Hormonun girmediği alan kalmadı! Gerçekten ey okur, sendeki hormonal değişim ne boyutta? Domatesteki gibi içinde yeni filizler oluşmaya başladı mı?

Hiç yorum yok: