8 Ocak 2008 Salı

Amerika da bakanlık sözcüsü çocuklarla cinsel ilişkiye girdiğinden dolayı tutuklandı.

Amerika da bakanlık sözcüsü çocuklarla cinsel ilişkiye girdiğinden dolayı tutuklandı. asc/AP verdiği habere göre.

“Brain Doyle, bir zamanların Amerikanın en üst makamında memur, amerikan terör ve organize suçlardan korumadan sorumlu bakanlık sözcüsü, birleşik devletler aileyi koruma bakanlığı tarafından 4 Nisan günü 14 yaşındaki bir çocuk ile ilişkiye girdiğinden dolayı tutuklandı.

Washington- 55 yaşındaki Brian Doyle 14 yaşındaki çocuk ile sanki bir seks macerasına girmiş gözüküyor, bu konuda dava açanın belirttiğine göre. Yapılan açıklamada, bilgisayar ile yapılan suçları araştırma sırasında bu olay ile karşı karşıya tesadüf sonucu karşılaşılmış. Doyle, Silver Spring teki (Maryland eyaletine bağlı) evinde 14 yaşındaki bir çocuk ile cinsel içerikli olarak chat yaparken gözaltına alındı.

Doyle önce çocuğun internette profilini görmüş, zaman içinde sohbet etmeye başlamışlar ve daha sonra ilişki ilerledikçe ilişkinin içeriği başka konuya dönmüş, zaman içinde pornografi içerikli filimler göndermeye kadar varmış. chat'de seksüel içerikli ilişkiye girmiş. Polis araştırmasında bu konuşmaların Doyle’nin kendi evinde olduğu ile karşılaşmışlar. Önceleri inanamamışlar ve araştırmalar sonunda gerçekten bakanlık sözcüsü olduğu kesinleşmiş. Ve Doyle'nin bağlandığı telefon da tespit edilmiş.”

Amerikan tarihinde bir ilke de bu şekilde tanık olunmuş. asc/AP ajanslarını geçtiği bu haberler karşısında şaşırdım demem biraz yadırgatıcı olur, çünkü yalnızlaşan insan hangi görevde olursa olsun, bu tip sapkın davranışlar içinde olması artık kaçınılmaz gibi durmaktadır.
05.04.2006
ismail cem özkan

Hiç yorum yok: